Тиждень МК професій Офісний службовець (бухгалтерія); Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; Оператор  комп’ютерного набору

В рамках проведення тижня методичної комісії професій Офісний службовець (бухгалтерія); Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; Оператор  комп’ютерного набору в Арбузинському професійному аграрному ліцеї було проведено ряд заходів як онлайн так і офлайн.

Викладач професійно-теоретичної підготовки   Димова Т.В  підготувала онлайн-вісник, присвячений Всесвітньому тижню грошей. Вісник створений у вигляді адвент-календаря та розрахований на тиждень. Кожного дня відкривалось нове відео з цікавими фактами про гроші та про можливі шахрайські схеми, пов’язані з грошима.          Кулєш В.Ю, майстер виробничого навчання, запропонував пройти веб-квест «Ключ до інформації». Квест складається із 6 послідовних завдань. Здобувачам освіти необхідно було опрацювати інформацію та вказівки до виконання роботи, що подані на сторінках, та виконати завдання. ( https://sites.google.com/view/info-key-quest)

Майстер виробничого навчання професії Оператор комп’ютерного  набору Ковальська І.В. підготувала  веб-квест  «Видавництво». Здобувачам освіти було запропоновано виконувати послідовно вправи для повторення вивченого матеріалу. Основним завданням було  створення місцевої газети  «Мій ліцей». (https://sites.google.com/view/maketuvana)

Викладач професійно-теоретичної підготовки професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу Балобанова І.С. провела виховну годину, присвячену Всесвітньому дню здоров’я, який відзначають щорічно 7 квітня, починаючи з 1950 року.

Мета відзначення свята – підкреслити цінність здоров’я кожної людини і людства в цілому, сформувати позитивну мотивацію на здоровий спосіб життя.

Впродовж виховної години викладач Балобанова І.С. нагадала про важливі чинники, які впливають на здоров’я людини, залучила здобувачів освіти до активної вікторини та складання піраміди здоров’я.

( https://www.canva.com/…/hi7bBAzQmnvZOSp-jaX4CA/view…  )

Кулєш Н.В., майстер виробничого навчання професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу,  провела майстер-клас по визначенню якості продуктів харчування. Під час заходу майбутні лаборанти (гр.№42) та майстер виробничого навчання поділилися лайфхаками перевірки якості курячих яєць та вершкового масла ─ важливих інгредієнтів для великоднього столу. До проведення майстер-класу були активно залучені здобувачі освіти професій Кухар; Кондитер та Продавець продовольчих товарів; Продавець непродовольчих товарів. Учні з задоволенням та ще й з великою користю для себе взяли участь у заході. Переглянувши наші лайфхаки, ви також матимете нагоду познайомитися з професією Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу.

(https://www.youtube.com/watch?v=Zjp-2d3hK_k )

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x