Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв. Складання композицій

Кухар-кондитер – це в першу чергу творець прекрасного, смачного, привабливого, це винахідник, який все життя перебуває в пошуку. Отже, аби стати кухарем, необхідно мати, крім багатьох знань та вмінь, ще й гарний смак та творчу натуру.

Учні нашого ліцею люблять свою професію, тому на уроках виробничого навчання готують із задоволенням, пам’ятаючи, що не тільки смак, а й аромат і оформлення страв мають неабияке значення.

Тож заключний етап – це справжнє таїнство, внаслідок якого в умілих руках майстра виробничого навчання групи 21 Левіної Валентини Георгіївни звичайна страва перетворюється на неповторний шедевр. Учні ж уміло відпрацьовують секрети кулінарної майстерності услід за наставником. І нарешті можемо пишатися результатом спільних зусиль майстра та вихованців під час вивчення теми «Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв. Складання композицій».

З метою дестабілізації України російські спецслужби активно вербують українських дітей, використовуючи для цього психологічний тиск, маніпуляції та фінансову мотивацію. Основними каналами комунікації є соціальні мережі та месенджери, зокрема Telegram. Ворог заманює підлітків обіцянками легких грошей за виконання різноманітних завдань: від графіті та листівок до тяжких злочинів, таких як підпали авто військових, трансформаторних підстанцій та поштових […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбувся День цивільного захисту, спрямований на підвищення обізнаності та практичних навичок у сфері безпеки. У рамках заходу було проведено евакуаційне навчання, в якому взяли участь учні та працівники ліцею, продемонструвавши злагодженість дій відповідно до встановлених інструкцій. Викладач Бугай Сергій Миколайович детально розкрив питання радіаційної та хімічної небезпек, доповнивши теоретичний матеріал […]

У рамках тижня професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу» в ліцеї було проведено низку цікавих пізнавальних заходів.Кулєш Н.В. у співпраці з ученицею 44 групи Габайдуліною Валерією підготували захопливе відео «Великдень у кольорі природи», у якому продемонстрували прості методи екстракції натуральних барвників. Вони показали, як природа щедро дарує нам яскраві кольори для святкового столу.Надзвичайно цікавим став захід «Лабораторія […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x