Перевірна робота в групі №20

Кондитерське мистецтво можна порівняти зі світом високої моди — тут є свої зірки та тренди, які змінюються від сезону до сезону. Є й незмінна класика: французькі кав’ярні вже кілька десятиліть пропонують відвідувачам круасани та бріоші. А італійські кафе ніколи не відмовляться від всесвітньо відомого тірамісу.

Саме кондитери привносять у наше життя радість та відчуття свята, адже яке свято без десерту?

19 жовтня, напередодні святкування Міжнародного  дня кухара і кулінара, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї, відбулася перевірна робота у групі №20 (професія Кухар; Кондитер). Здобувачі освіти четвертого року навчання демонстрували свої практичні навички  по приготуванню борошняних кондитерських виробів на кваліфікацію кондитер 3-го розряду.

Майбутні кондитери  випікали солодкі напівфабрикати з пісочного, пряничного, бісквітного та вафельного тіста. Наступним кроком індивідуального завдання було подальше  оздоблення  та креативна  презентація свого десерту. В нагоді стали навички з приготування сиропів, помад, масляних та вершково-сметанних кремів, без яких важко уявити собі смачне тістечко.

Незважаючи  на деякі труднощі, всі здобувачі  успішно впоралися з практичними завданнями та дійшли висновку, що в кондитерській справі немає дрібниць, а кожна деталь – це серйозна, кропітка робота, яка потребує багато специфічних знань, навичок та вмінь.

Найкращими визнано борошняні кондитерські вироби Курманської Дар’ї – торт бисквітно-маковий з масляним кремом та Степанової Вероніки з бісквітним тістечком «Улюблене», які відповідали усім вимогам до якості.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x