Перевірна робота в групі №23

Мистецтво кулінарії – одне з найдавніших, воно постійно оновлюється, а впровадження новітніх технологій вносить свої корективи в технологію приготування та сучасну подачу страв. Приготування страв розпочинається з правильно відібраної сировини, первинної обробки овочів, відповідної форми їх нарізання.

28 грудня 2023 року в групі № 23 (І курс, майстер в/н Алейнікова І. М.) Арбузинського ПАЛ було проведено перевірну роботу з професії Кухар; Кондитер на кваліфікацію кухар 3-го розряду за темою “Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них”.

Здобувачі освіти виконували завдання з приймання сировини, первинної обробки овочів, нарізали овочі  простими та складними формами.

Найкраще справилися із завданням Бутакова Аліна, Ясинська Яна, Морару Наталія, Мєрєнкова Ксенія.

Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею щиро вітає всіх з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.Слава Україні!

Чудова новина! Майстер виробничого навчання Арбузинського ПАЛ з професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу Кулєш Надія Володимирівна досягла успіху, взявши участь у Довкіллєвому марафоні, організованому громадською організацією SaveDnipro в рамках проекту EMITTER за фінансової підтримки Європейського Союзу. Цей марафон об’єднав 30 учасників з різних регіонів України, які активно займаються вирішенням екологічних проблем у своїх громадах. Марафон складався […]

Випуск 2024

Дорогі випускники нашого аграрного ліцею! Сьогодні ви стоїте на порозі нового етапу вашого життя, і цей день – символ вашої витривалості та відданості. Ви завершили навчання в особливих умовах, які вимагали від вас неймовірної мужності та сили духу. Нехай цей випуск стане для вас початком великих звершень. Ніколи не забувайте, що ваші знання і вміння […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x