Звіт МК природничо-математичної підготовки та предметів охорона праці, фізична культура, захист України, технології за 2023-2024 н.р.

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулося відкрите підсумкове засідання методичної комісії природничо-математичної підготовки та предметів охорона праці, фізична культура, захист України, технології. Голова МК Балобанова І.С. прозвітувала про роботу методичної комісії за навчальний рік, демонструючи матеріали, розміщені на сайті МК: http://surl.li/iayxj, як викладач хімії розповіла про наповнення персонального сайту та розробки гейміфікованих завдань з предмета.

Викладач математики Кривіцька Н.М. поділилася з колегами досвідом створення веб-квестів на платформі Всеосвіта та продемонструвала власні наробки, розміщені на персональному сайті.

Кулєш В.Ю., викладач інформатики, фізики і астрономії, поінформував колег про ведення персонального сайту, на якому розміщені інтерактивні матеріали до уроків, електронна бібліотека, веб-квести, відеоуроки, домашній експериментаріум, тощо.

Викладач предметів фізична культура та захист України Бугай С.М. розповів про особливості організації та проведення спортивно-масових заходів, що сприяють формуванню здоров’язберігаючої компетентності у здобувачів освіти нашого ліцею.

Викладач біології і екології Кулєш Н.В. поділилася власним досвідом ведення персонального сайту, на якому розміщені уроки з  різноманітними інтерактивними завданнями, тестами, ребусами, іграми, що дозволяють формувати позитивну навчальну мотивацію та активність здобувачів освіти.

Кур’янова І.В., викладач географії, систематизувала матеріали до уроків на гугл-диску, розробила цікаві вікторини, відеопрезентації та додала у електронну бібліотеку ліцею власні розробки уроків.

Викладач охорони праці Пресницька Д.В. працювала над систематизацією матеріалів на гугл-диску, провела конкурс малюнків серед здобувачів освіти, вікторини, а також сприяла організації ряду заходів до Дня охорони праці, безпеки на дорогах, мінної безпеки тощо.

Мазуренко Н.А., викладач предмета технології, систематизувала матеріали до уроків на гугл-диску та поділилася досвідом створення відеопрезентацій за допомогою програми Canva.

Усі члени методичної комісії постійно підвищують свою професійну компетентність, працюють над самоосвітою, беруть активну участь у обласних семінарах та  педагогічних читаннях.

Серед основних завдань МК на наступний навчальний рік планується робота над актуальними проблемами сьогодення, а саме: подолання освітніх втрат, екологізація навчання, формувальне оцінювання, безбар’єрність  освітнього процесу.

Праця педагога є неоціненним внеском у формування майбутнього України, дорогоцінним вкладом у молоде покоління. Вчитель — це мудрий порадник, помічник, друг. Він є прикладом доброти і безмежної відданості справі.З нагоди Дня працівників освіти учнівське самоврядування Арбузинського професійного аграрного ліцею підготувало святковий концерт для працівників та ветеранів нашого закладу. Розпочався захід хвилиною мовчання на вічну Пам’ять […]

З нагоди Дня козацтва та Дня захисників і захисниць України наш ліцей традиційно провів спортивно-розважальне свято «Козацькі розваги». Учасники заходу, учні різних спеціальностей, продемонстрували свою фізичну підготовку, командний дух та патріотизм. Змагання включали в себе естафети, силовий конкурс (підняття гирі), стрільбу з пневматичної гвинтівки та перетягування канату. Особливо запам’яталося всім перетягування канату, де сили були […]

Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею від щирого серця вітає всіх працівників професійної освіти зі святом! Ваша праця – це не просто робота, це покликання. Дякуємо вам за все, що ви робите для молоді та для нашої країни. Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових творчих злетів та швидкої перемоги!Слава Україні!Героям слава!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x