Вступникам

Чому варто обрати наш заклад

Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги зараз залежить багато в чому те, як складеться життя потім. Професія визначить у майбутньому соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Причому іноді питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі.

Арбузинський професійний аграрний ліцей це:

1. Усвідомлений вибір майбутньої професії.
2. Грамотно організований навчальний процес.
3. Наявність практик за фахом.
4. Конкуренція на ринку праці.
Ваша дитина під опікою класного керівника.

Як стати учнем

1

крок

Познайомся з навчальним закладом:

2

крок

Обери професію за покликанням:

3

крок

Познайомся з правилами прийому:

4

крок

Приготуй документи, необхідні до вступу:

5

крок

Звернись до приймальної комісії:

ІНКЛЮЗІВНЕ НАВЧАННЯ

Інклюзивне навчання – це комплексний процес забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами шляхом організації їх навчання у загальноосвітніх навчальних закладах на основі застосування особистісно орієнтованих методів навчання, з урахуванням індивідуальних особливостей навчально-пізнавальної діяльності таких дітей.

Читати детальніше

Вступна кампанія 2023

Прийом документів розпочинається 01.06.2023

До початку прийому заяв для вступу залишилося:

новини

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї 26.12.2024 року відбулася перевірна робота в групі 23 (професія Кухар; кондитер, кваліфікація кухар 4-го розряду, майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) Майбутні кухарі виконували комплексні роботи з приготування страв з риби та м’яса.Смачні та гарно оформленні страви свідчать про готовність здобувачів освіти успішно справлятися з виробничими завданнями.