8 травня ми відзначаємо День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Це є нагадуванням для нас — немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній та мирній землі. Сьогодні ми знову змушені боронити власну землю. Але наші мужні воїни продемонстрували всьому світу, що український народ не втратив мужності та сили. Ми низько […]

«Інновації в освіті: проблеми, тенденції та перспективи розвитку» – тема ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, що була проведена за ініціативою науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, метою якої став обмін досвідом щодо сучасного стану та подальшого розвитку освіти для забезпечення якісної підготовки конкурентоспроможних фахівців; вдосконалення науково-методичної роботи педагогічних працівників; поширення передового педагогічного досвіду; підвищення творчої […]

День відкритих дверей в ліцеї – це по-своєму цікаве і захоплююче дійство. Весь колектив відповідально готується до зустрічі майбутніх абітурієнтів. 25 квітня ми, як завжди, радо зустрічали наших гостей в стінах ліцею. А завітали до нас випускники Арбузинського ліцею №1 ім. О.Закерничного та Арбузинського ліцею №2 ім. Т.Г.Шевченка. Для кожного класу викладачі провели екскурсію по […]

Професія кухаря дуже творча та цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові смаки. Кухар – це людина, яка професійно готує їжу і вміє гарно оздоблювати страви. Попри те, що кухар користується встановленими рецептами страв, він може вносити до них зміни в залежності від наявності сировини. Перевірна робота – це унікальна […]

Щорічно 20 квітня світ відзначає День подяки волонтерам. Цього дня людство висловлює подяку всім, хто знайшов у собі силу, наснагу і милосердя робити добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. В Арбузинці до Дня подяки волонтерам селищна рада організувала благодійний ярмарок, до якого долучилися працівники та учні Арбузинського професійного аграрного ліцею. Весь колектив закладу докладав зусиль […]

Лаборанти хіміко-бактеріологічного аналізу – це фахівці, які відіграють важливу роль у різних сферах життя. Вони перевіряють безпеку харчових продуктів (проводять дослідження харчових продуктів на наявність шкідливих мікроорганізмів, токсинів та інших забруднень), контролюють стан довкілля та запобігають його забрудненню (проводять дослідження ґрунту, води та повітря на наявність забруднювачів, беруть участь у моніторингу викидів промислових підприємств та […]

Дивитись ще

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x