Випуск 2022

Роки навчання пролетіли, немов ключ перелітних птахів. 30 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися урочистості з нагоди отримання нашими випускниками свідоцтв про повну загальну середню освіту та дипломів кваліфікованих робітників з професій Оператор комп’ютерного набору; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, Тракторист-машиніст с/г виробництва; Слюсар з ремонту с/г машин та устаткування, Офісний службовець (бухгалтерія). Відповідно до навчальних планів раніше закінчили навчання групи з професій Кухар; Кондитер та Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; Оператор комп’ютерного набору.
День закінчення ліцею – це день, коли закінчується безтурботне дитинство і починається відповідальне доросле життя. Колектив Арбузинського аграрного ліцею бажає своїм випускникам багато звершень у житті, цікавих людей, досягнутих цілей і можливостей для розвитку. Бажаємо успіхів у вибраній професії, відбутися в кар’єрі та в особистому житті, стати щасливою і гідною людиною!

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x