Виробниче навчання кухарів

Виробниче навчання – складова професійної підготовки учнів, яка передбачає формування, закріплення, удосконалення професійних умінь і навичок учнів з обраної професії. Такі заняття готують здобувачів освіти до самостійного трудового життя, швидкої адаптації в реальних виробничих умовах, жорсткої конкуренції на ринку праці.

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї майстер виробничого навчання Левіна Валентина Георгіївна на уроці ділилася досвідом та показувала процес приготування та способи подачі картопляників фаршированих різними начинками, цибулевих кілець, кабачків смажених. Майбутні кухарі під час самостійної роботи закріпили свої знання та відпрацьовували практичні уміння з приготування страв і гарнірів із смажених овочів.

Напередодні свята в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулося справжнє диво! До нас завітав Святий Миколай Чудотворець!З добрими побажаннями та мішком солодощів він обійшов увесь ліцей, щедро роздаючи цукерки та піднімаючи настрій працівникам та учням.Цей святковий візит нагадав усім про важливість милосердя, добра та віри у диво. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею щиро вітає всіх із […]

Сьогодні в Арбузинському професійному аграрному ліцеї панував дух мужності та незламності! З нагоди Дня Збройних Сил України ми провели військово-патріотичні змагання серед наших учнів.Цього дня, під керівництвом нашого викладача та ветерана війни Анатолія Петровича Колбасенка, юнаки продемонстрували відмінну військову підготовку. Учасники змагалися у чотирьох ключових дисциплінах, що вимагали точності та вправності: розбирання й збирання автомата, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x