Воркшоп «Командоутворення в освітньому просторі: стратегії та інструменти»

«Зібратися разом – це початок, залишитися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх». Саме під таким гаслом для педагогічних працівників практичний психолог ліцею Сомик А.С. провела воркшоп «Командоутворення в освітньому просторі: стратегії та інструменти», який спрямований на навчання прийомам вироблення загальної стратегії, відпрацювання практичних навичок позитивної взаємодії в команді та командної комунікації.

Педагоги ліцею були поділені на три команди, роботу кожної представляв спікер. Виконання різноманітних завдань дало можливість кожному проявити себе й одночасно згуртовано, активно та творчо працювати в команді. Всі отримали новий досвід, задоволення від спільної роботи.

Важливо пам’ятати, що колективна турбота, взаємоповага, підтримка, узгоджена взаємодія та товариські довірливі стосунки, позитивний настрій на злагоджену роботу дає високий результат в трудовій діяльності.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x