Всесвітній день здоров’я

В рамках проведення тижня методичної комісії професій: Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу було проведено виховну годину, присвячену Всесвітньому дню здоров’я, який відмічають щорічно 7 квітня, починаючи з 1950 року.
Мета відзначення свята – підкреслити важливість здоров’я кожної людини і людства в цілому, сформувати позитивну мотивацію на здоровий спосіб життя.
Впродовж виховної години викладач Балобанова І.С. нагадала про важливі чинники, які впливають на здоров’я людини, залучила здобувачів освіти до активної вікторини та побудови піраміди здоров’я.
https://www.canva.com/design/DAFed9q9nE8/hi7bBAzQmnvZOSp-jaX4CA/view?utm_content=DAFed9q9nE8&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x