День української писемності та мови

Сьогодні, 09 листопада 2022 року, в День української писемності та мови, разом з мільйонами українців, ХХІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності написали педагоги та здобувачі освіти Арбузинського ПАЛ. Майже стовідсотково наші учні долучилися до написання диктанту, щоб разом відчути себе єдиною потужною спільнотою через належність до нашого головного духовного скарбу ─ рідної мови. Деякі учні писали радіодиктант безпосередньо в ліцеї, разом зі своїми наставниками, а всі інші – перед моніторами своїх домашніх гаджетів. Щиро вітаємо усіх українців з Днем української писемності та мови.
Мова рідна, розквітай з роками,
Хай вшановують тебе в віках,
Щоб теплом і ніжними словами,
Ти була в народу на вустах.
Всіх вітаємо українців зі святом,
Щиросердно зичимо добра,
І хай у світі різних мов багато,
Солов’їна мова в нас одна.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x