Державна кваліфікаційна атестація в Арбузинському професійному аграрному ліцеї

14 лютого 2025 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі № 21 за професією “Кухар; Кондитер”. Цей день став знаковим для випускників, які пройшли довгий шлях навчання, вдосконалили  професійні навички та підтвердили свою майстерність.

Державна кваліфікаційна атестація складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею за вибором виконували комплексне завдання з предметів професійного спрямування.

Практична частина іспиту проводилась у спеціально обладнаних кухнях підприємств громадського харчування, де випускники готували борошняні кондитерські вироби відповідно до вимог освітніх стандартів. Комісія оцінила якість приготування виробів, вміння використовувати кулінарні інструменти та обладнання, дотримання правил безпеки праці, санітарії та гігієни, а також загальний професійний рівень випускників.

Директор ліцею Петренко Людмила Миколаївна привітала учнів із успішним завершенням навчання, побажала їм професійного зростання, творчих звершень та натхнення у майбутній кар’єрі.

Вітаємо всіх випускників! Нехай ваші кулінарні шедеври радують людей, а знання та досвід, отримані в ліцеї, стануть надійним фундаментом вашого професійного майбутнього!

Сьогодні, 23 жовтня 2025 року, Арбузинський професійний аграрний ліцей приймав поважних гостей! До нас завітали представники Арбузинського відділу Первомайської філії Миколаївського обласного центру зайнятості: заступник начальника відділу Ольга Руснак та консультант роботодавця Наталія Белейчик.Фахівці центру зайнятості провели інформативну зустріч для нашої молоді, розповідаючи про надзвичайно актуальні можливості: гранти для осіб віком від 18 до 25 […]

У Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбувся захопливий урок виробничого навчання в групі №45 з теми “Будова мікроскопа. Мікроскопія запропонованих об’єктів”, який провела майстер виробничого навчання Самарова Алєся Анатоліївна.Під час заняття учні мали змогу зануритися у дивовижний мікросвіт, ознайомитися з будовою мікроскопа, навчитися правильно працювати з ним та досліджувати різноманітні об’єкти. Кожен учень відчув себе справжнім […]

Усіх, хто обрав професію «Кухар», викладачів, майстрів виробничого навчання та учнів щиро вітаємо з професійним святом — Міжнародним днем кухаря!Ваша професія — це не просто робота, це справжнє мистецтво, що поєднує талант, натхнення та любов до людей. Ви щодня створюєте маленькі кулінарні шедеври, даруючи радість, задоволення та незабутні смаки.Викладачам і майстрам бажаємо невичерпної енергії, творчих […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x