Лайфхаки до Великоднього столу

У рамках тижня методичної комісії професій Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу було проведено майстер-клас по визначенню якості продуктів харчування.
Під час заходу майбутні лаборанти (гр.№42) та майстер виробничого навчання Кулєш Н.В. поділилися “лайфхаками” перевірки якості курячих яєць та вершкового масла – важливих інгредієнтів для Великоднього столу. До проведення майстер-класу були активно залучені здобувачі освіти професій “Кухар;Кондитер” та “Продавець продовольчих товарів; Продавець непродовольчих товарів”. Учні з задоволенням та ще й з великою користю для себе взяли участь у заході.

Сьогодні, 6 грудня, Україна відзначає День Збройних сил України та День Святого Миколая. В цей день, ми ще раз дякуємо військовим за їхню щоденну працю та відданість. Вони – справжні чарівники, які дарують нам мир і надію, та герої, які творять дива. Наші захисники і захисниці мають неймовірні мужність, силу волі та любов до України. […]

Учні Арбузинського професійного аграрного ліцею долучилися до Міжнародного конкурсу ім. Петра Яцика, перший етап якого проводився учора, 28 жовтня,у нашому закладі. Його мета – обрати кращого з кращих для участі в наступному етапі.З дванадцяти учасників найкраще справилася з завданнями учениця гр.22, професія Кухар; Кондитер, Кривіцька Вікторія. Вітаємо нашу переможницю, а разом з нею всіх учасників […]

25 жовтня освітяни та здобувачі освіти Арбузинського ПАЛ разом долучилися до традиційної об’єднавчої акції – Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Символічно і дуже приємно, що текст диктанту читав наш захисник Павло Вишебаба , один з тих, хто продовжує писати історію героїзму українського народу. Цей щорічний захід покликаний ще раз нагадати всім українцям, що ми – єдиний […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x