Перевірна робота в групі 22

Кондитер – це не просто людина, яка готує солодощі, а справжній митець, що перетворює звичайні інгредієнти на витвори мистецтва. Їхня робота вимагає не лише професійних навичок, але й творчого підходу, почуття стилю та вміння працювати як художник.

Нещодавно, у групі № 22, де навчаються майбутні кухарі та кондитери, під керівництвом майстра виробничого навчання Ольги Сідень, відбулася перевірна робота. Учні, які здобувають кваліфікацію кондитера 3-го розряду, мали можливість продемонструвати свої вміння у приготуванні популярних кондитерських виробів, таких як торти, пироги, тістечка, рулети, печиво.

Особливо відзначилися Степанова Анна, Кривіцька Вікторія, Ляпало Олена, Волонтир Тетяна, Бранкович Андрій, Миндру Кароліна та Заремба Ольга, які показали високий рівень майстерності та отримали відмінні оцінки за свої роботи.

Професія кондитера завжди буде користуватися попитом, адже створення вишуканих солодощів – це справжнє мистецтво, що не втрачає своєї цінності.

 З метою підвищення рівня підготовки робітничих кадрів в Арбузинському професійному аграрному ліцеї пройшов тиждень методичної комісії з професій «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування». Тиждень розпочався з публікації онлайн-газети «Історія професії ТРАКТОРИСТ», яку презентували учні групи №14. У газеті було викладено цікаву інформацію про історію створення тракторів та виникнення професії тракториста. […]

                              Скажу я вкотре, хоч уже й обридло:                                     На мову не бува престижних мод.  Допоки є в нас мова, ми — не бидло,  Не покручі й безбатченки — Народ!  (Валентина Сторожук) Дуже прикро, що ще й досі, на четвертому році війни, трапляються серед нас  ганебні випадки неповаги до рідної мови.  Ще й сьогодні, […]

Цікаво пройшов у нас предметний тиждень методичної комісії природничо-математичної підготовки та предметів охорона праці, фізична культура, захист України, технології. Здобувачі освіти активно брали участь у заходах, виявили високий рівень знань та творчих здібностей. Проведені заходи сприяли підвищенню інтересу учнів до вивчення предметів, формуванню навичок здорового способу життя та розвитку їхньої пізнавальної активності. Пресницька Дар’я, викладачка […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x