Перевірна робота в групі №20

Кондитерське мистецтво можна порівняти зі світом високої моди — тут є свої зірки та тренди, які змінюються від сезону до сезону. Є й незмінна класика: французькі кав’ярні вже кілька десятиліть пропонують відвідувачам круасани та бріоші. А італійські кафе ніколи не відмовляться від всесвітньо відомого тірамісу.

Саме кондитери привносять у наше життя радість та відчуття свята, адже яке свято без десерту?

19 жовтня, напередодні святкування Міжнародного  дня кухара і кулінара, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї, відбулася перевірна робота у групі №20 (професія Кухар; Кондитер). Здобувачі освіти четвертого року навчання демонстрували свої практичні навички  по приготуванню борошняних кондитерських виробів на кваліфікацію кондитер 3-го розряду.

Майбутні кондитери  випікали солодкі напівфабрикати з пісочного, пряничного, бісквітного та вафельного тіста. Наступним кроком індивідуального завдання було подальше  оздоблення  та креативна  презентація свого десерту. В нагоді стали навички з приготування сиропів, помад, масляних та вершково-сметанних кремів, без яких важко уявити собі смачне тістечко.

Незважаючи  на деякі труднощі, всі здобувачі  успішно впоралися з практичними завданнями та дійшли висновку, що в кондитерській справі немає дрібниць, а кожна деталь – це серйозна, кропітка робота, яка потребує багато специфічних знань, навичок та вмінь.

Найкращими визнано борошняні кондитерські вироби Курманської Дар’ї – торт бисквітно-маковий з масляним кремом та Степанової Вероніки з бісквітним тістечком «Улюблене», які відповідали усім вимогам до якості.

Напередодні у радіодиктанті національної єдності прозвучала потужна ідея: “Треба жити! По-справжньому! Не відкладати життя на потім!”Дотримуючись цього принципу та завдяки мужності Збройних Сил України, наше освітнє життя триває. 27 жовтня, ми успішно провели перший етап традиційного щорічного конкурсу імені Петра Яцика.Цей конкурс, започаткований людиною, небайдужою до долі української мови, щороку збирає охочих. Хоча переможців ще […]

У нашому ліцеї відбулися вибори Президента учнівського самоврядування – подія, яка визначає голос та ініціативи наших учнів на наступний період!Серед кандидатів була обрана Вакула Софія, учениця I курсу професії «Кухар; кондитер»!ВІТАЄМО СОФІЮ З ПЕРЕМОГОЮ! Бажаємо їй наснаги, креативних ідей та успіхів у такій відповідальній ролі!

Креативно підійшли до святкування Дня української писемності та мови в Арбузинському професійному аграрному ліцеї. Учні 23 та 25 груп, професія «Кухар; кондитер», разом з викладачем української мови Бойко Т.Є. та майстром в/н професії «Кухар; кондитер» Алейніковою І.М. гармонійно поєднали зі святом рідної мови своє професійне свято, що відзначається також у жовтні, а також свято українського […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x