Перевірна робота в групі №22

Професія кухаря дуже творча, вона цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові смаки. Кухар – це людина, яка професійно  готує страви , вміє їх оформити та подати. Попри те, що кухар користується встановленими рецептами страв, він може вносити до них зміни.

Стати хорошим кваліфікованим фахівцем дано не кожному. Насамперед, кухар повинен любити свою справу, володіти уявою і мати творчий потенціал. Кухарями стають талановиті, організовані, охайні і уважні до деталей люди.

27 грудня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася перевірна робота у групі №22, професія Кухар; Кондитер (майстер виробничого навчання Сідень О. В).

Майбутні кухарі готували страви з риби, нерибних продуктів моря та з різних видів м’ясної продукції.

Найкраще справилися із завданнями та отримали високі бали Степанова Анна, Ляпало Олена, Кривіцька Вікторія, Миндру Кароліна, Бранкович Андрій, Волонтир Тетяна, Лугінець Дмитро та Лугінець Павло.

З метою дестабілізації України російські спецслужби активно вербують українських дітей, використовуючи для цього психологічний тиск, маніпуляції та фінансову мотивацію. Основними каналами комунікації є соціальні мережі та месенджери, зокрема Telegram. Ворог заманює підлітків обіцянками легких грошей за виконання різноманітних завдань: від графіті та листівок до тяжких злочинів, таких як підпали авто військових, трансформаторних підстанцій та поштових […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбувся День цивільного захисту, спрямований на підвищення обізнаності та практичних навичок у сфері безпеки. У рамках заходу було проведено евакуаційне навчання, в якому взяли участь учні та працівники ліцею, продемонструвавши злагодженість дій відповідно до встановлених інструкцій. Викладач Бугай Сергій Миколайович детально розкрив питання радіаційної та хімічної небезпек, доповнивши теоретичний матеріал […]

У рамках тижня професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу» в ліцеї було проведено низку цікавих пізнавальних заходів.Кулєш Н.В. у співпраці з ученицею 44 групи Габайдуліною Валерією підготували захопливе відео «Великдень у кольорі природи», у якому продемонстрували прості методи екстракції натуральних барвників. Вони показали, як природа щедро дарує нам яскраві кольори для святкового столу.Надзвичайно цікавим став захід «Лабораторія […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x