Перевірна робота в групі №53

Професія бухгалтера відноситься до однієї з найдавніших професій та, незважаючи на багатовікову історію, залишається актуальною й у сьогоденні.

Велике, середнє чи маленьке підприємство, бюджетна установа чи приватна потребують фахівців у сфері бухгалтерії.

Знання та вміння, отримані здобувачами освіти під час навчання в Арбузинському професійному аграрному ліцеї, є базою для подальшого вдосконалення.

У групі №53 професія Офісний службовець (бухгалтерія) (майстер в/н Фурдуй Н.П.) було проведено перевірну роботу. Здобувачі освіти показали свої вміння з обліку необоротних активів, обліку запасів, обліку грошових коштів та касових операцій.

Завдання здобувачів включало виконання практичних робіт: складання балансу; заповнення первинного документу; відображення кореспонденції рахунків.

Найкраще справилися з завданнями Черешня Станіслав, Богданцева Валентина, Савчук Ольга.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x