Презентація освітнього закладу

Мине зовсім небагато часу, і перед школярами постане гостре та зовсім непросте питання подальшого навчання. Але як уникнути непоправних помилок? Як зробити правильний вибір?

Арбузинський професійний аграрний ліцей спільно з Арбузинською районною філією Миколаївського обласного центру зайнятості провели онлайн-зустріч з учнями дев’ятих класів чотирьох загальноосвітніх шкіл Арбузинської та Блогодатненської ОТГ.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Кривіцька Наталія Миколаївна ознайомила майбутніх випускників з професіями, які може надати ліцей, з умовами вступу, терміном та особливостями навчання. Фахівець з профорієнтації Арбузинської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Шарата Оксана Миколаївна розповіла про типові помилки вибору професії. Школярі отримали відповіді на всі поставлені ними питання.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x