День Соборності України

Щороку 22 січня українці відзначають День Соборності. Цього дня у 1919 році, після проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік, відбулося символічне об’єднання українських земель. Акт Злуки, попри свою декларативність, увійшов до нашої історії як надважливий крок на шляху до проголошення незалежності України у 1991 році.

В українській мові «соборність» означає всеєдність, цілісність, неподільність. Тож нехай цей урочистий день утвердить нас у єдності та патріотизмі, додасть кожному наснаги працювати задля блага країни та добробуту наших людей.

Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею щиро бажає всім міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та нових досягнень на благо Батьківщини! Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, незалежної, демократичної, могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Intersos Ukraine

Intersos Ukraine – це частина глобальної мережі, яка заснована в 1992 році та допомагає тим, хто найбільше постраждав від війни та природних катастроф. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею відчув цю підтримку на власному досвіді. Фахівці INTERSOS не лише розповіли про стрес, але й дали практичні інструменти, як з ним боротися. А ще, подбали про наше […]

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї 26.12.2024 року відбулася перевірна робота в групі 23 (професія Кухар; кондитер, кваліфікація кухар 4-го розряду, майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) Майбутні кухарі виконували комплексні роботи з приготування страв з риби та м’яса.Смачні та гарно оформленні страви свідчать про готовність здобувачів освіти успішно справлятися з виробничими завданнями.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x