Перевірна робота в групі №22

Професія кухаря дуже творча та цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові смаки. Кухар – це людина, яка професійно готує їжу і вміє гарно оздоблювати страви. Попри те, що кухар користується встановленими рецептами страв, він може вносити до них зміни в залежності від наявності сировини.

Перевірна робота – це унікальна можливість показати свої знання, набуті практичні навички, проявити свій талант і мистецтво. Саме така нагода випала здобувачам освіти 22-ї групи Арбузинського професійного аграрного ліцею (професія Кухар; кондитер; майстер виробничого навчання Сідень Ольга Вікторівна).

Приємно було спостерігати за роботою майбутніх кухарів. Вправні й точні рухи, швидка орієнтація, творча уява, відчуття краси – ось ті якості, які продемонстрували здобувачі освіти під час виконання роботи.

Майбутні кухарі готували тісто та вироби з нього, холодні страви та закуски, солодкі страви та напої.

Відмінно справилися із завданнями та отримали високі бали Степанова Анна, Ляпало Олена, Кривіцька Вікторія, Миндру Кароліна, Бранкович Андрій, Волонтир Тетяна.

Запрошуємо випускників шкіл до нашого ліцею! Тут досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання нададуть вам необхідні знання і практичні навички у дуже цікавій професії ресторанного господарства!

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x