Перевірна робота в групі №22

Професія кухаря дуже творча та цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові смаки. Кухар – це людина, яка професійно готує їжу і вміє гарно оздоблювати страви. Попри те, що кухар користується встановленими рецептами страв, він може вносити до них зміни в залежності від наявності сировини.

Перевірна робота – це унікальна можливість показати свої знання, набуті практичні навички, проявити свій талант і мистецтво. Саме така нагода випала здобувачам освіти 22-ї групи Арбузинського професійного аграрного ліцею (професія Кухар; кондитер; майстер виробничого навчання Сідень Ольга Вікторівна).

Приємно було спостерігати за роботою майбутніх кухарів. Вправні й точні рухи, швидка орієнтація, творча уява, відчуття краси – ось ті якості, які продемонстрували здобувачі освіти під час виконання роботи.

Майбутні кухарі готували тісто та вироби з нього, холодні страви та закуски, солодкі страви та напої.

Відмінно справилися із завданнями та отримали високі бали Степанова Анна, Ляпало Олена, Кривіцька Вікторія, Миндру Кароліна, Бранкович Андрій, Волонтир Тетяна.

Запрошуємо випускників шкіл до нашого ліцею! Тут досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання нададуть вам необхідні знання і практичні навички у дуже цікавій професії ресторанного господарства!

Intersos Ukraine

Intersos Ukraine – це частина глобальної мережі, яка заснована в 1992 році та допомагає тим, хто найбільше постраждав від війни та природних катастроф. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею відчув цю підтримку на власному досвіді. Фахівці INTERSOS не лише розповіли про стрес, але й дали практичні інструменти, як з ним боротися. А ще, подбали про наше […]

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї 26.12.2024 року відбулася перевірна робота в групі 23 (професія Кухар; кондитер, кваліфікація кухар 4-го розряду, майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) Майбутні кухарі виконували комплексні роботи з приготування страв з риби та м’яса.Смачні та гарно оформленні страви свідчать про готовність здобувачів освіти успішно справлятися з виробничими завданнями.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x