Зустріч з представником Держпраці

Арбузинський професійний аграрний ліцей відвідала головний державний інспектор відділу з питань праці управління інспекційної діяльності у Миколаївській області Південного міжрегіонального управління Держпраці Валентина Драчук. Вона зустрілася з адміністрацією і здобувачами освіти нашого ліцею та розповіла  про трудові відносини під час воєнного стану, про переваги офіційної зайнятості, про права та гарантії неповнолітніх працівників, звернула увагу на те,  як не стати жертвою торгівлі людьми та на вимоги трудового законодавства щодо недопущення дискримінації та мобінгу

Інспектор додатково повідомила про можливість оперативно отримувати консультації Держпраці з  найактуальніших питань у зручний спосіб в рамках дії сервісу «Інтерактивний інспектор», зокрема електронною поштою, на месенджер (Viber, WhatsApp, Telegram) або телефоном.

В ході заходу учням були роздані буклети.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x