ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція

«Інновації в освіті: проблеми, тенденції та перспективи розвитку» – тема ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, що була проведена за ініціативою науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, метою якої став обмін досвідом щодо сучасного стану та подальшого розвитку освіти для забезпечення якісної підготовки конкурентоспроможних фахівців; вдосконалення науково-методичної роботи педагогічних працівників; поширення передового педагогічного досвіду; підвищення творчої активності педагогічних працівників, які використовують інноваційні технології.

Майстер виробничого навчання Арбузинського професійного аграрного ліцею Кулєш Надія Володимирівна стала спікером цієї конференції, де висвітлила тему: «ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ОСНОВНИХ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ЗП(ПТ)О (ПРОФЕСІЯ «ЛАБОРАНТ ХІМІКО-БАКТЕРІОЛОГІЧНОГО АНАЛІЗУ»)». Вона презентувала свої наробки з проєктної діяльності, поділилася досвідом використання інформаційно-комунікаційних технологій при підготовці до уроків виробничого навчання та, безпосередньо, на уроках, продемонструвала переваги та результати проблемного навчання.

Покликання на виступ: https://youtu.be/PHheT4IwQ-s

Сьогодні, 23 жовтня 2025 року, Арбузинський професійний аграрний ліцей приймав поважних гостей! До нас завітали представники Арбузинського відділу Первомайської філії Миколаївського обласного центру зайнятості: заступник начальника відділу Ольга Руснак та консультант роботодавця Наталія Белейчик.Фахівці центру зайнятості провели інформативну зустріч для нашої молоді, розповідаючи про надзвичайно актуальні можливості: гранти для осіб віком від 18 до 25 […]

У Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбувся захопливий урок виробничого навчання в групі №45 з теми “Будова мікроскопа. Мікроскопія запропонованих об’єктів”, який провела майстер виробничого навчання Самарова Алєся Анатоліївна.Під час заняття учні мали змогу зануритися у дивовижний мікросвіт, ознайомитися з будовою мікроскопа, навчитися правильно працювати з ним та досліджувати різноманітні об’єкти. Кожен учень відчув себе справжнім […]

Усіх, хто обрав професію «Кухар», викладачів, майстрів виробничого навчання та учнів щиро вітаємо з професійним святом — Міжнародним днем кухаря!Ваша професія — це не просто робота, це справжнє мистецтво, що поєднує талант, натхнення та любов до людей. Ви щодня створюєте маленькі кулінарні шедеври, даруючи радість, задоволення та незабутні смаки.Викладачам і майстрам бажаємо невичерпної енергії, творчих […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x